En cinc anys que portem treballant en equip, hem aconseguit que un total de 280 agències repartides en 21 agrupacions confiïn en el projecte APIALIA. Entre totes, hem aconseguit realitzar operacions compartides valorades en més de 300 milions d’euros, amb uns honoraris de 14 milions d’euros.

Per tant, podem assegurar basant-nos en la nostra pròpia experiència, que el mètode APIALIA funciona i és ja un model consolidat.

MISIÓ

Som una agrupació immobiliària que treballem dins del territori català i tenim per objectiu que les nostres agències facin el màxim de vendes compartides oferint-los les eines necessàries i d’aquesta manera aconseguir que siguin millors professionals.

Atraure i formar a professionals immobiliaris del col·lectiu API, per diferenciar-los dintre del sector per la seva formació, compromís ètic amb l’objectiu de realitzar el màxim d’operacions compartides.

VISIÓ

Ser pioners en noves maneres de treballar dins del sector immobiliari (innovació com el vi) Ser referents dins del sector associatiu.

VALORS

  • Generositat
  • Ètica
  • Transparència