Què és el coaching immobiliari?

Des de fa anys, hauràs escoltat a companys del sector parlar sobre la seva experiència amb els coaches immobiliaris. Això sempre ho has relacionat amb els processos d’autoajuda, on un especialista t’aporta els seus coneixements i et va dirigint per a millorar la teva situació. No obstant això, el coaching immobiliari no té res a veure amb aquesta tasca. Per aquesta raó, a Apialia, t’aclarirem en què consisteix i que beneficis pots obtenir gràcies a ell.

Per a començar has de saber que l’objectiu principal que es busca a través d’un procés de coaching, és ajudar els professionals del sector a gestionar la seva tasca per a aconseguir millors resultats. Això passa per disminuir el nivell de pressió que aquests sofreixen, donada les característiques pròpies de la seva tasca.

Els destinataris són múltiples. Poden rebre assessorament els captadors de propietats, els gestors i els directors de la immobiliària. El procés és senzill. Es tracta de reforçar les capacitats de les persones perquè aconsegueixin definir els objectius que desitgen aconseguir. Per a aconseguir-ho, han de ser conscients de les febleses que presenten, atès que poden convertir-se en obstacles insalvables per a tancar correctament les operacions que pretenen realitzar. A més, caldrà que aprenguin a reconèixer i gestionar adequadament els senyals d’estrès que puguin emergir. Com bé sabeu, un excés de pressió arriba a ser altament contraproduent.

Però aquest procés no acaba aquí. Gràcies al treball del coach, aprendràs estratègies de comunicació més efectives a l’hora de tractar als clients. També es tindrà en compte el coneixement i la gestió que es realitza del llenguatge no verbal, aprenent a llegir el dels clients i interpretar la informació inconscient que ens aporten.

Lògicament, per a aconseguir tot l’exposat, serà necessari que el coach tingui un coneixement real i extens del funcionament del nostre sector. Per tant, hem de buscar a professionals que es trobin especialitzats en ell, atès que seran els millors experts per a poder desenvolupar els objectius que ens hem marcat. Com pots comprovar, els beneficis que obtindràs gràcies al seu assessorament seran múltiples i es veuran reflectits en els seus resultats.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *