Noves opcions per a ampliar les teves transaccions immobiliàries: el neuromarketing

Apialia, ens encanta proporcionar-te nous coneixements que puguis aplicar en el teu dia a dia per a millorar el teu benestar laboral. Dins dels aspectes més revolucionaris que hem pogut trobar en els últims temps, destaca, sense cap dubte, el neuromarketing. Probablement desconeixes en què consisteix aquesta disciplina i els efectes que pot generar en aplicar-la al sector immobiliari. Per això, t’exposarem algunes nocions bàsiques que et permetin endinsar-te en aquest interessant camp.

Com segurament hagis pogut comprovar al llarg de la teva experiència professional, les persones realitzem compres basades en aspectes més emocionals que merament racionals. La possibilitat de conèixer aquest funcionament, possibilita ampliar la teva cartera de clients i millorar en el coneixement d’aquests, podent perfilar molt millor l’estratègia que has de seguir amb cadascun d’ells.

Lògicament, aquest coneixement passa per conèixer el funcionament del cervell de l’individu quan realitza una compra.
A grans trets, has de saber que existeixen tres grans formes d’aplicar el neuromarketing a les vendes: a través de la vista, de l’oïda i de la resta dels sentits. Un exemple senzill de cadascun d’ells seria quan ens llancem a comprar un producte perquè està a 99 cèntims i ens sembla una ganga; quan comprem una peça de vestir per a sortir de festa perquè escoltem música house a la botiga o relacionem l’olor d’una tenda directament amb la marca.

En el sector immobiliari podem aprofitar els grans avantatges que això pot oferir. Manté una aroma agradable en la propietat, aposta per incloure elements tèxtils que resultin suaus i confortables i permet que el silenci s’escolti perquè comprovin l’agradable sensació que pots generar. Així mateix, a l’hora de comentar aspectes relatius a la propietat, has d’utilitzar paraules que puguin associar a una emoció. En el cas que es tracti d’una família que tingui fills, emfatitza la vida tan segura que tindran en aquesta zona o com gaudissin els seus fills allí. Veuràs com reaccionen a les teves verbalitzacions.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *