Eines que no et poden faltar: els mesuradors làser

La professionalitat és una de les qüestions més importants de cara als teus clients. Aquesta no només es defineix per la teva forma d’interactuar amb ells i la teva capacitat d’adaptació a les seves peticions. També és fonamental que cuidis com actues davant situacions vinculades al desenvolupament de la teva activitat professional.

Dins d’aquest context, a Apialia sabem que, una de les tasques que executem en el dia a dia amb major freqüència, és el mesurament d’una propietat. Hem de conèixer el nombre de metres quadrats dels quals consta. Aquesta informació és crucial per a executar qualsevol operació, atès que determinarà el grau d’interès que genera en els potencials interessats.

Antigament, per a poder recaptar aquesta dada, havíem d’acudir amb la nostra cinta mètrica i sol·licitar l’ajuda d’un altre company o el propi propietari per a realitzar el mesurament. Gràcies a l’avanç de la tecnologia, aquest mètode s’ha quedat totalment obsolet i donaria molt mala impressió que continuessis utilitzant-lo.

Actualment, comptem amb l’ajuda d’una espectacular eina que ens permet en uns minuts completar el que abans era una àrdua tasca. El seu funcionament és molt senzill. Calcula la distància existent des del punt on col·loquem el mesurador fins al següent punt a través d’un raig làser visible. El principal avantatge que tenen és que aporta una gran precisió al mesurament que es realitza.

Existeixen multitud de models en el mercat. No obstant això, perquè puguis decantar-te per un en concret, t’aconsellem que valoris dues característiques essencials: la precisió i el radi d’abast. Respecte a la primera, a menor grau d’error vinculat al mesurador, major qualitat tindrà el mesurament que puguis realitzar. Quant a la segona, la seva rellevància resideix que determina l’interval de distància que pot mesurar. De manera que trobaràs de llarg i curt abast.

El seleccionar unes opcions o unes altres dependrà del tipus de treball que hagis de desenvolupar. En qualsevol cas, t’aconsellem que sigui de fàcil maneig i que puguis transferir les dades recaptades a un altre dispositiu, ja sigui ordenador, mòbil o el teu Tablet.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *