Les xarxes socials per a comercialitzar immobles

Les Xarxes Socials juguen un paper molt important en els negocis, ja que permeten que les empreses tinguin una comunicació més directa amb els seus clients i a més són molt útils per a incorporar estratègies de publicitat o màrqueting, estalviant en costos respecte a altres mitjans de difusió més tradicionals com la premsa o la ràdio.
Les xarxes socials més importants compten amb una gran quantitat d’usuaris, que poden convertir-se en clients potencials, amb el que es converteixen en una manera fàcil i ràpida d’aconseguir publicitat i potencials clients.
És cert que vendre a través de les mateixes xarxes socials és complicat, però sí que són molt útils per a aconseguir visibilitat en el mercat, tenint en compte que cada vegada hi ha una major competitivitat. A més no són sol una plataforma per a publicar immobles sinó que ofereixen un tipus de valor afegit al teu negoci.

El primer que cal fer és definir els objectius, ja que cada xarxa social té els seus propis avantatges i té el seu públic, així que depenent de l’objectiu que tingui l’empresa i el tipus de públic al qual vulgui arribar, s’hauria d’usar l’una o l’altra. El principal és que s’aconsegueixi:
 Productes: cal tenir una web actualitzada que mostri la nostra cartera de productes.
 Presència perquè la gent conegui la nostra empresa.
 Visites: cal aconseguir que la gent s’interessi pels nostres continguts.
 Posicionament perquè la nostra agència es converteixi en líder en el seu sector, i actuï com a referència de la zona geogràfica.

Des d’ APIALIA, sabem que si vols que el teu negoci estigui al dia i que sigui competitiu, has de plantejar-te el fet d’estar en les xarxes socials, ja que aquí és on es poden trobar als clients potencials. Els usuaris volen seguir a les seves marques favorites en les xarxes i tenir una comunicació directa i diària amb les empreses. No hem de perdre de vista que és en el lloc en el qual els usuaris passen un major temps d’ús i per tant és aquí on hem d’estar per a impactar-los.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *