Passos per a convèncer al teu client en 5 minuts

Hi ha una peça clau per a aconseguir un tancament reeixit en el món de les vendes i el màrqueting i això és l’art de la persuasió: la influència social de les creences actituds, intencions, motivacions i comportaments, o en altres paraules, la capacitat o habilitat que té una persona per a convèncer a una altra mitjançant raons o arguments perquè pensi d’una determinada manera o faci una determinada cosa.
Cal tenir molt clar que al client cal dedicar-li una atenció especial, sobretot si volem convèncer-los per a tancar una venda. Enumerarem alguns passos per a aconseguir convèncer al teu client en 5 minuts i poder aconseguir el teu objectiu:
 Generar confiança: una de les coses imprescindibles per a poder convèncer a una altra persona és que confiï en tu, és la confiança, per a això sigues empàtic i simpàtic, intenta crear un vincle emocional que li faci sentir-se còmode i especial.
 Credibilitat: és una altra de les coses importants per a guanyar-te precisament, la confiança del teu client. Has de presentar-te com un expert en el mercat, amb informació i dades per a demostrar els teus coneixements en el tema. D’aquesta manera el teu client sabrà que tu, ets la persona indicada per a aconseguir el que ell necessita, creurà en tu i se sentirà segur.
 Compromís: fes-li veure al teu client que tant tu, com la teva agència compti amb els mitjans i amb el producte, que permetrà que ell trobi el que està buscant. Si a això li sumeu el vostre valor afegit, en el qual li demostreu que només vosaltres podeu oferir el que està buscant, aconseguireu que el vostre client es quedi amb vosaltres.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *