El home staging per a treure partit a les fortaleses d’un immoble

Amb la tècnica del home staging es realcen les fortaleses d’un immoble. Existeixen alguns consells bàsics sobre bones pràctiques per a aquesta posada en escena. A continuació, en APIALIA enumerem les més efectives:

1. Mantingues al dia la neteja i ordre
Trobar espais sense neteja ni ordre, genera una impressió desagradable. Netejar i ordenar abans de mostrar la casa és el primer que hauries de fer.

2. Buida espais
Els espais carregats de mobles no atreuen els compradors. Encara que tampoc els buits. En un i un altre cas els espais semblen més petits. Perquè això no succeeixi és necessari que existeixi el mobiliari necessari i indispensable. Així aconseguiràs una bona circulació en tota la teva casa, sense perdre calidesa.

3. Despersonalitza les teves estades
Un dels objectius del home staging és
 que els compradors se sentin tan còmodes i benvinguts. El comprador ha d’imaginar-se vivint en la propietat. Això significa conjugar estil i despersonalització. Adaptar les estades a la quantitat més gran de gustos possibles, llevar connotacions personals i protegir elements estètics donen sempre bons resultats. Entre els estils, les línies clàssiques i les minimalistes són les més efectives.
4. Dóna-li protagonisme a la il·luminació
Quan el comprador visiti la casa, aquesta ha de comptar amb una bona il·luminació natural i artificial. Per a això et recomanem que buidis finestres, reemplacis llums danyades i reubiquis els llums que col·laborin amb aquesta prioritat. Un consell també consisteix a utilitzar miralls per a reflectir les fonts de llum i donar una major sensació d’amplitud.
5. L’elecció dels colors és fonamental
El blanc en parets i sostres contribueix a la lluminositat i l’amplitud dels ambients. Tons neutres com el beix o el gris aporten calidesa i són sempre un bon contrast del blanc.
Aquests són alguns dels consells que et facilitem per a mantenir una bona presentació de la teva casa en venda. El primer contacte entre el futur comprador i la imatge d’aquesta, sol ser decisiu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *