Maximitza les possibilitats de vendre una propietat gràcies a l’ús de fotografies

APIALIA, et donarem una sèrie de recomanacions perquè puguis treure-li el màxim partit a la teva casa i atreguis el nombre més gran de compradors interessats en ella.

Abans de començar amb el reportatge fotogràfic, haurem de revisar l’estat del nostre habitatge. Cal cuidar tots els detalls. Si la vendràs amb certa quantitat de mobiliari, recorda que tot aparegui net i ordenat. Revisa que no existeixi cap mena de desperfecte en les estades, sigui algun escantell en alguna paret o una banyera amb floridura. Pensa que les fotografies seran la seva primera carta de presentació. Pel que és vital que la teva propietat ofereixi la millor impressió possible.

La il·luminació és un dels elements més importants a l’hora de fotografiar l’immoble. Et recomanem que realitzis les teves instantànies sempre durant el dia. Tingues la precaució d’obrir totes les finestres i descórrer les cortines per a maximitzar l’entrada de claredat.

L’angle en el qual realitzarem la foto, és un element a tenir en compte. Sempre cal procurar prendre la impressió des del punt que ofereixi la amplitud més gran. No obstant això, pren fotografies des de diferents llocs perquè puguis realitzar un sedàs posterior i seleccionar les que més t’agradin. Recorda no abusar del zoom. Si, a més, les habitacions són més amples que altes, mantingues la cambra en posició horitzontal.

Has de prendre diferents fotografies de cada habitació, on es puguin apreciar les característiques que tenen. Es tracta que el futur comprador pugui realitzar-se una perfecta representació mental de l’habitatge. Si queda satisfet amb aquesta imatge, tractarà de contactar-nos i sol·licitar una visita per a comprovar que, objectivament, la realitat es correspon amb la seva idea.

Apialia podem ajudar-te a preparar el teu immoble per a la venda i en la realització de les fotografies adequades. Contacta’ns!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *