Trucs per a millorar l’olor de la teva llar

Una de les qüestions que més et preocupen en el dia a dia, és aconseguir que la teva bonica casa de Barcelona posseeixi una olor agradable. Per a això, inverteixes tots els mesos una bona quantitat del pressupost de la llar a adquirir netejadors, detergents i suavitzants amb fragàncies agradables. Això s’aprecia quan acabes d’utilitzar-los. No obstant això, quan han passat un parell de dies, l’olor ha desaparegut. Per a aconseguir unes aromes més duradores, APIALIA, et proporcionarà uns consells que podràs realitzar fàcilment.
• Crea bossetes aromàtiques per als teus armaris i calaixos. Això és molt senzill. Només necessites unes bossetes de tela, arròs i flors aromàtiques seques. Pots utilitzar lavanda, romaní o aquella que més t’agradi. Hauràs d’introduir l’arròs en la bossa i a continuació les flors que hagis seleccionat. Col·loca-ho en l’espai que desitgis.
• Crema encens. Una forma fàcil d’aconseguir una aroma intensa i agradable per a la teva llar, és cremar barretes o cons d’encens. Com bé sabràs, hi ha múltiples opcions, però ens encanta el de sàndal, canyella, llimona i rosa.
• Cremadors d’oli. Aquests difusors utilitzen una vela que escalfa la base on se situa l’oli que vulguis utilitzar. La calor, farà que es vagi evaporant i deixant l’aroma impregnada en tota l’estada. Et recomanem que omplis el plat d’aigua calenta i només posis un parell de gotes d’essència en ella. D’aquesta manera, allargaràs la vida del teu cremador i controlaràs millor l’olor.
• Veles aromàtiques. Són una opció ideal. No necessitaràs ni encendre-les per a aconseguir un aire diferent a l’habitació on les col·loquis. Intenta no seleccionar olors molt intenses, atès que pot generar un efecte negatiu i sobrecarregar l’ambient.
• Humidificador. Aquest aparell ens té totalment embaladits. La seva funció és llançar partícules d’aigua a l’ambient. De manera que, si tirem olis essencials al recipient d’aigua, aconseguirem difondre aquesta olor per tota la nostra casa. Has de tenir la precaució de netejar-ho correctament després de cada ús. En cas contrari, l’essència anirà tenyint les parets interiors.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *