Millorant en els serveis que oferim

A Apialia sempre ens ha importat oferir un servei professional i de qualitat a tots els nostres clients. Basant-nos en les estadístiques, cada persona que busca un habitatge, és capaç d’arribar a visitar-la abans de decidir-se gairebé unes 8 vegades. Aquestes xifres suposen gairebé un 50% menys en comparació a les que es produïen en anys anteriors, provocant que la despesa generada en les immobiliàries pel temps invertit i els costos per trasllat siguin molt menors. Per això, volem comentar al fet que es deu aquesta millora en el sector immobiliari.
No cal obviar que els avanços dels quals disposem, en comparació als mitjans que teníem en èpoques passades, són molt superiors. Les noves tecnologies i les grans plataformes immobiliàries que podem tenir en internet són capaces de mostrar tota l’oferta de la qual disposem en qualsevol moment i hora del dia. A més, el nivell superior de les imatges que usem i la consolidació dels tours virtuals com a eina de venda, han aconseguit un acostament major als futurs compradors. Això permet que l’inversor no només centralitzi la seva cerca en una zona determinada de la ciutat, sinó que pugui obrir ràpidament el seu rang i incloure altres barris amb la finalitat de conèixer l’oferta disponible i comparar les prestacions que pot aconseguir.
Una altra manera de millorar en el servei que prestem en el tracte directe amb el client, és saber determinar els gustos i interessos que presenta i quin tipus d’habitatges ha de visitar. Tenir la capacitat de perfilar adequadament a cada tipus de client, ens evitarà desgastar-ho mostrant-li propietats que no li generin cap mena d’interès i l’atraurem molt més en sentir que hem entès el que necessita. Això facilitarà encara més la nostra labor, atès que podrà comentar-nos al llarg de les visites, els aspectes positius i negatius dels habitatges a les quals accedeix i permetrà que afinem encara més en la nostra cerca. Una vegada que li trobem el seu habitatge ideal, quedarà plenament satisfet i segur que ens recomanarà a altres persones.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *