Aposta pels clients estrangers per a millorar el teu negoci

aposta pels clients estragners per a millorar el teu negoci

Sabem que els estrangers es troben fortament atrets per la nostra terra. La nostra extensa i variada cultura, el nostre clima i la nostra gastronomia, són alguns dels factors que fan que s’enamorin del territori i desitgin viure aquí. Com bé sabràs, Barcelona és un de les destinacions predilectes. Per això, des de Apialia, volem recordar-te un element que pots potenciar en la teva immobiliària i que es troba centrat en aquest tipus de client. Ens referim a la Golden Visa.
Si no tens coneixement d’aquest concepte no has de preocupar-te, atès que t’exposarem resumidament en què consisteix. Amb aquest nom fem referència a un tipus de permís de residència que s’atorga a estrangers no membres de la Unció Europea i que permeten que resideixin en el territori durant un any. Per a comptar amb aquest visat, s’ha de complir algun dels tres supòsits marcats per la llei. D’una banda, podran sol·licitar-ho aquelles persones que realitzin una inversió en béns immobles de 500.000 euros lliures de càrrega. Per un altre, seran susceptibles de demanar-ho els que realitzin una inversió que sigui igual o superior a dos milions d’euros en deute públic, o bé d’un milió d’euros en participacions o accions d’empreses espanyoles. Finalment, ens trobem amb aquells que vagin a implantar algun projecte empresarial que sigui d’interès general i que suposi la creació de llocs de treballs, aportacions per a la ciència o la tecnologia o tingui un clar impacte socioeconòmic.
A més, les persones sol·licitants tenen la possibilitat de portar amb si a la seva parella, fills o família. Pel que poden mantenir el seu nucli familiar intacte i, passat l’any de durada, fins i tot plantejar-se sol·licitar l’autorització de residència que tindria una validesa de dos anys. Com pots veure, l’especialitzar-te en aquest tipus de clients pot ser una gran opció comercial. Tan sols has de conèixer en profunditat els tràmits que han de realitzar per a assessorar-los i ajudar-los en la cerca dels béns immobles que poden adquirir. Segur que veuràs com sol·liciten cada vegada més els teus serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *