Aconsella bé als teus clients i aposta per l’assegurança per impagament del lloguer

Una de les qüestions que més controvèrsia ha generat en els últims anys, ha estat la relativa als impagaments del lloguer. Després d’un temps en el qual vam estar sent bombardejats amb contínues notícies de desnonaments per aquesta qüestió, sembla que les coses es van normalitzant i existeixen menys problemàtiques en aquest sentit. No obstant això, aquesta situació no s’ha solucionat de manera sorprenent. En Apialia, sabem que cada vegada són més els arrendadors que desitgen protegir la seva propietat i assegurar-se que, passada el que passada, rebran la mensualitat que han acordat.

Per a cobrir aquesta necessitat, va sorgir fa un temps un segur especialment destinat als lloguers. Ens referim a les assegurances per impagament de lloguer que pots contractar en pràcticament qualsevol companyia asseguradora. Sota el nostre punt de vista, és una qüestió que li pots plantejar als teus clients abans de signar el contracte de lloguer. D’aquesta manera, comptarà amb la tranquil·litat que necessiten i tu sabràs que li has aportat totes les eines que facilitin una relació contractual adequada amb el seu inquilí.

Si no estàs familiaritzat amb ells, no has de preocupar-te. La contractació d’aquest tipus d’assegurances és molt senzilla. Per a començar, s’ha de comentar que es requereix aquest requisit als futurs arrendataris, atès que es realitzarà un estudi previ de la seva solvència i l’assegurança determinarà si concedeix la pòlissa o la rebutja. Les cobertures varien en funció de les necessitats. No obstant això, en general, cobreixen entre sis i dotze mesos d’impagament.

En el cas que se succeís aquesta situació, des del primer moment, l’arrendador ha de comunicar-l’hi a la seva companyia. D’aquesta manera, aquesta sufragarà la mensualitat i iniciarà els tràmits legals necessaris per a desnonar a l’inquilí morós.

En última instància, volem comentar-te que el cost associat és realment baix en comparació a les prestacions que ofereix. Des de 100 euros els teus clients podran contractar-ho. Tan sols hauran d’aportar les dades que se li sol·licitin perquè l’asseguradora estudiï el seu cas i li ofereixi la pòlissa que millor li vingui.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *