Conoce algunas de las ciudades más atractivas para realizar inversiones de lujo

Apialia, sabem que el luxe és alguna cosa que no passa de moda. El tipus de propietats que es poden integrar dins d’aquesta categoria són molt selectes i evidentment van encaminades a satisfer les necessitats dels propietaris més exigents que podem trobar. Aquest mercat és realment atractiu.

Raó per la qual no podem deixar passar l’ocasió de comentar-te els resultats de la Global PropertyHandbook, que l’agència immobiliària Barnesha publicat recentment. En el rànquing que estableix aquesta empresa, es dictamina les que, sota el seu criteri són les 50 ciutats més interessants des del punt de vista de la inversió immobiliària. Entre les principals destinacions que aquesta agència nomena, tan sols podem trobar-nos una ciutat dins del top ten, Madrid. De fet, aquesta ocupa un honrós tercer lloc, darrere de Lisboa i Porto. Per darrere, ens trobem amb Mont-real, Miami, Londres, Gènova, Atenes, Mònaco i Biarritz.

No obstant això, hem d’indicar que aquesta llista no obeeix criteris banals i aleatoris. S’elabora amb base a elements financers i també uns altres que obeeixen a altres criteris, tals com el context polític, econòmic, la cultura de la zona, l’oferta i la qualitat de l’educació, la seguretat existent, el nivell de benestar de la ciutat, entre molts altres.

De fet, en el cas de Madrid, trobem que ja ocupava el desè lloc del rànquing de les ciutats del món més destacades per als compradors i inversors del sector immobiliari de luxe de 2018. En aquest llistat, destacaven altres grans urbs com Hong Kong que ocupava el primer lloc. També es trobaven grans ciutats com són Nova York o Los Angeles.

Sota el nostre punt de vista, el poder entrar en aquest tipus de llistats té una gran rellevància, atès que pot afectar positivament a tots els sectors, en suposar un increment de les transaccions econòmiques que poden realitzar en aquesta ciutat. A més, situa a aquestes ciutats al cap de les zones més cridaneres per a tothom, atès que augmentaran els interessats per conèixer-les i fins i tot per viure en elles.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *