Què és un CRM immobiliari

Apialia, som conscients que hi ha termes que tot bon gestor immobiliari ha de conèixer i dominar a la perfecció. Estem en una època on les sigles manen i tots les utilitzem en el nostre dia a dia a l’hora de parlar amb clients i companys de professió. Dins de les quals podem considerar més habituals es troba el CRM. Però saps realment a què t’aquestes referint? Si t’han entrat els dubtes, no has de preocupar-te, atès que et refrescarem aquest concepte.

Quan parlem del CRM, ens referim a “CustomRelationship Management”. És a dir, a la gestió de les relacions amb els clients. Per a això, s’han anat implementant diferents tipus d’eines que ens permeten gestionar i millorar aquests contactes sense que perdem efectivitat ni professionalitat en el camí.

Les funcions d’aquest tipus de programari ofereix són múltiples. Podràs enviar massivament emails als contactes que tinguis guardats, pujar imatges de les propietats que tinguis en cartera, gestionar les fitxes dels clients incloent totes les dades que siguin del teu interès, podràs genera informes sobre el rendiment o la productivitat de la teva immobiliària, i fins i tot realitzar llistes de tasques que et permetin gestionar millor el teu treball. Per tot això, considerem que els beneficis que pots aconseguir, motiven que hagis de valorar el seu ús, si és que encara no comptes amb una d’aquestes increïbles eines.

En el mercat existeixen diferents sistemes de CRM immobiliari que poden satisfer les teves necessitats. Entre ells, et podem destacar Ghestia, fonamentalment, perquè considerem que resulta molt senzill i intuïtiu. A més, té l’avantatge de ser gratuït si ets membre API.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *