El que està per arribar en l’àmbit immobiliari

Aquests mesos són especialment actius en el món immobiliari. De fet, el més habitual és que tots tinguem múltiples esdeveniments comercials per donar-nos a conèixer a clients i altres companys. No en poques ocasions, l’accelerat curs que prenen les nostres jornades laborals, fa que no atenguem als correus electrònics que ens recorden aquest tipus de cites. Pel que a Apialia, hem decidit refrescar la teva memòria i proposar-te algunes fires que, sota el nostre punt de vista, poden resultar del teu interès. Saló Immobiliari de Canàries (SIC).

Entre del 26 i el 28 d’abril se celebrarà aquesta cita anual, on són presents les promotores, les empreses immobiliàries i els serveis d’intermediació més importants de l’illa. A més, té un gran impacte promocional, donat el massiu públic que acudeix i la quantitat de professionals amb els quals podràs contactar. IV Saló Immobiliari de l’Habitatge i Decoració de Cantàbria. El Palau d’Exposicions i Congressos acull des del 26 d’abril fins al 28, un dels grans esdeveniments de l’any en aquesta matèria. Durant aquests dies, les persones que estan interessades a adquirir una propietat, van a aquest espai per tractar directament amb les promotores, constructores, immobiliàries, empreses de decoració, empreses encarregades de millorar l’eficiència energètica o, fins i tot, empreses de telefonia i comunicacions.

Per tant, pot ser un bon lloc per donar-te a conèixer entre el públic, però també per ampliar la teva xarxa de contactes i reforçar o incrementar el conjunt de serveis que pots estar aportant a nous clients. Barcelona Building Construmat. Des del dia 14 de maig fins al 17, tens l’oportunitat d’acudir a aquest saló internacional de la construcció. L’atractiu que li trobem és que ofereix la possibilitat a les petites empreses d’accedir a mercats internacionals. Es dóna una gran importància a la innovació en les tècniques de construcció i l’ús de materials nous. A més, es converteix en un espai de networking. Pel que considerem que et hauries passar, almenys, per poder posar-te al dia en aquesta àrea i tenir un clar avantatge en la teva professió.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *