Elements que marquen la diferència

A Apialia sabem que no hi ha dues propietats iguals i que totes tenen aspectes que poden arriben a atreure qualsevol client. No obstant això, tenim clar que hi ha algunes qüestions que sí o sí que faciliten la realització de la nostra labor. Pel que sabem que poden ser elements que has de valorar quan seleccionaràs habitatges per a incrementar la cartera de propietats que tens a la disposició dels teus clients. Fonamentalment pel seu atractiu i la facilitat per a aconseguir una persona que pugui interessar-se per elles. Raó per la qual repassarem les que, al nostre criteri, són una aposta segura.

La ubicació. Evidentment hi ha persones que li donen una importància crucial a aquest factor. No obstant això, no cal oblidar que el que per a uns pot ser fonamental, per a uns altres no ho és. Algunes persones desitgen que l’habitatge estigui en tot el centre històric de la ciutat i, no obstant això, per a unes altres, la importància resideix que hi hagi bons centres educatius pròxims i zones verdes on els seus fills puguin jugar.

Serveis dins de l’habitatge. En aquest sentit, sabem que, depenent de la persona, poden ser valorats com a imprescindibles o com a extres que desitgen tenir. El que la finca posseeixi ascensors ens pot semblar una obvietat, però existeixen molts immobles que no compten amb aquests elements. Pel que arriba a convertir-se en un factor molt benvolgut per tots els clients.

Que la finca posseeixi una piscina, garatges, trasters, serveis de porteria o gimnàs d’ús comunitari, impliquen un conjunt de valors molt atractius que a tots els pot encantar.L’eficiència energètica de la finca i de l’habitatge. Assumim que comprar o llogar un immoble porta associat un cost determinat. Sabem que com més luxós sigui l’immoble més s’haurà d’invertir. No obstant això, quan hem d’assumir el cost associat als subministraments, sempre desitgem que la factura sigui menor. Per tant, saber que l’habitatge permet abaratir la despesa que realitzem pel que consumim, serà molt ben valorat pels nostres clients i pot portar-los a apostar per ella.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *