Oportunitats en el mercat que van guanyant força

Que el sector està canviant no és algo que et generi sorpresa. Les demandes que els nostres clients ens realitzen cada vegada resulten més específiques. No obstant això, notem que es va diversificant el tipus de propietat que es desitja i l’ús que se li pretén donar. Raó per la qual considerem que hem d’anar especialitzant-nos en aquest nou tipus de producte, atès que afavorirà el nostre desenvolupament laboral durant els pròxims anys.
El sector logístic està creixent a un ritme bastant elevat. En gran part, això es deu al gran efecte que el comerç electrònic està generant, provocant que sigui necessari incrementar les zones on les empreses que distribueixen els productes poden emmagatzemar-los fins que se li lliuri al client en el seu domicili. Tal circumstància motiva que augmenti la demanda de naus per a ús industrial o la compra de solars on poder construir-les i donar resposta a la ingent necessitat que presenten les signatures.

L’estat del mercat laboral, ha impulsat a molts adults joves a optar pel camí de l’autoocupació. Això, sobretot en els primers anys, no els resulta per a res fàcil, atès que han d’assumir moltíssimes despeses fins que s’estabilitza el negoci pel qual han decidit apostar. Davant la necessitat d’abaratir aquestes despeses, han enginyat una forma de treball cooperatiu. El coworking els facilita comptar amb una oficina de grans dimensions on poder situar la seva zona de treball, al mateix temps que la comparteix amb altres professionals que poden desenvolupar activitats diferents a la seva. Raó per la qual comptar en la nostra cartera amb aquests espais és un encert segur.

Donada la tendència a l’alça i l’aturada que va sofrir el mercat immobiliari fa uns anys, ens trobem amb una contínua demanda d’habitatge de segona mà. Als compradors, li resulta més accessible apostar per una propietat que tingui una antiguitat i requereixi realitzar una reforma, que afrontar la cerca d’un habitatge de nova construcció en la zona de la ciutat on desitgen assentar-se. De manera que preveiem que aquesta tendència es mantindrà, almenys durant els pròxims anys.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *