Consells per a revaloritzar els teus habitatges

Quan ens confien la venda o el lloguer d’un habitatge, els clients esperen que siguem capaços de treure el màxim rendiment a la seva propietat. Evidentment això no depèn exclusivament de la nostra capacitat de treball, atès que existeixen factors externs a nosaltres que jugaran un paper transcendental en la nostra tasca. Uns dels quals cal esmentar per l’efecte que té, és l’aspecte que ofereix l’immoble.

Apialia, sabem que la informació visual que aquest pot aportar, determinarà si l’operació es tanca amb major rapidesa o s’allarga en el temps. Per aquest motiu, cal parar-se a analitzar l’estat en el qual es troba i plantejar si és necessari donar-li un gir a alguns aspectes que poden que no estiguin en les millors condicions. En aquest punt és on cal explicar als clients que realitzar una petita inversió pot repercutir molt positivament en els guanys que puguin aconseguir. De fet, existeixen determinades accions que podem desenvolupar que aportaran un efecte immediat.

Pel que fa a les reformes, hi ha algunes que no pots deixar de realitzar. Abans d’ensenyar la propietat, aconsellem que es pinti. Perquè pugui atreure el major nombre d’interessats, el més encertat és decantar-se per colors neutres. En el cas que compti amb sòl de parquet i es trobi deteriorat, caldrà acoltellar-ho i abrillantar-ho.

Unes altres de les grans reformes que són àmpliament valorades impliquen tant la cuina com el bany. La raó és senzilla: són les estades en les quals més es fixaran els interessats. Per tant, incloure electrodomèstics eficients, canviar les canonades, millorar la il·luminació i aportar-los un aspecte atraient resultarà fonamental.
D’altra banda, pots proposar incloure alguns extres. El fet de canviar la decoració i la distribució del mobiliari per a guanyar funcionalitat, farà que els clients s’enamorin i aconsegueixin veure’s vivint en la propietat. Tan sols hauràs d’oferir-los el teu servei de homestaging per a aconseguir-lo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *