Saps redactar correctament un correu?

Les vies de comunicació amb els nostres clients i potencials clients són múltiples. Tenim l’opció de mantenir una conversió de manera directa, gràcies a que acudeixin a la nostra immobiliària a buscar-nos o perquè ens truquen per telèfon. Una via molt utilitzada en els últims temps és el WhatsApp, que ens permet estar en continu contacte amb ells i resoldre pràcticament in situ, qualsevol problemàtica, dubte o consulta que vulguin realitzar-nos. En últim lloc, però no per això menys important, tenim les comunicacions que podem establir via correu electrònic.

Aquest tipus de contactes, tindran una gran potència en les nostres operacions, atès que és una via segura per a captar nous clients. Malgrat això, la majoria de nosaltres, no ens parem valorar-los. De fet, és molt habitual que ens limitem a manar una ingent quantitat d’informació de caràcter general sobre els immobles que ens estan sol·licitant la informació, sense prestar major atenció. Gran error.

Apialia, sabem que tots els detalls importen i que un bon email pot garantir-te l’èxit. Per això et recordarem les parts essencials que tot correu ha de tenir. Per a començar, ha de reflectir l’assumpte del qual tractarà. En cas contrari, considerarà que és publicitat i acabarà esborrant-ho sense ni tan sols obrir-ho. Has d’incloure en l’encapçalat el nom de la persona que t’ha contactat. T’aconsellem que ho utilitzis almenys en un parell d’ocasions, atès que aporta proximitat.

El text que redactis ha de tenir una concordança amb l’assumpte. Si aportarem informació sobre una propietat, el lògic és que només li parlem d’això i no de la venda d’altres actius que puguem tenir. Per a evitar un excés d’informació, t’aconsellem que incloguis enllaços referits al que et sol·liciten. Li resultarà més pràctic. En la part final del teu email, ha de quedar clar amb qui han de contactar. Ofereix-te per a resoldre qualsevol dubte i posa el teu nom i número de telèfon.

Finalment, resulta fonamental que cuidis l’estructura del text, el tipus de lletra que utilitzis i facis ús de paraules en negreta per a ressaltar la informació important.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *