No et perdis el MIPIM

La formació i la creació de xarxes de treball, són un dels grans pilars que permeten marcar la diferència entre uns agents immobiliaris i uns altres. Per aquesta raó, ens esforcem contínuament per oferir-te algunes propostes que puguin resultar del teu interès i que afermin el teu posicionament dins del sector. Aquest mes, des del dia 12 fins al 15, es celebrarà la major fira internacional d’inversió immobiliària, MIPIM. El seu 30 aniversari tindrà lloc a Cannes, França,i serà una gran oportunitat per a aprendre i relacionar-te amb grans experts del panorama internacional. Has de saber que el tema d’aquest any és “Engagingthe Future”.La conferència d’obertura serà a càrrec de Ban Ki-moon, el que va ser el vuitè Secretari General de Nacions Unides, i posarà de manifiest els desafiaments globals que tenim pendents de resoldre tals el canvi climàtic ona agitació existent pel que fa a l’economia.

La rellevància d’aquest esdeveniment és clara. Es reuniran empreses privades i institucions públiques de 100 països de tot el món. Serà un espai on es podrà mantenir reunions, trobar socis per a realitzar projectes, assistir a conferències i esdeveniments de networking. Segons les dades exposades per la pròpia organització, la península ibèrica es trobarà representada per més de 15 regions i institucions públiques, més de 290 empreses expositores, més de 630 professionals que han confirmat la seva participació.

A més, denoten que existeix uns 1200 inversors interessats en el nostre territori. Espanya estarà representada per la Comunitat de Madrid, l’ajuntament de Màlaga, Invest a Murcia o l’Estand Barcelona-Catalonia entre molts altres participants. Destaca la Spanish Conference que tindrà lloc el dia 14 de març i que considerem que no has de perdre’t. Unes altres de les conferències on t’aconsellem assistir són “Building commucity: from the smart cities to the smart world”, “UK: Post Brexit investments strategies”, “Regulation& Legal: Visions for the future”, “Thinkers & Leaders: Driving change”, “Sustainabilitiy fòrum: Responible business practices” o “Governance: urbanism for good governance”.
Al marge d’això, no oblidis connectar-te a la xarxa interna de la fira que et permetrà vincular-te amb altres professionals.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *