Totes les eines que necessites i que probablement, no coneixes

La vida d’un agent immobiliari és bastant estressant. Cada dia comença com un nou repte personal i professional, tractant de millorar les xifres que vas aconseguir el dia anterior. Això provoca que, el fet de treballar amb les eines adequades, faciliti la teva tasca. Lògicament, comptar amb elles no és un sinònim d’èxit, però, des de Apialia, sabem que poden reforçar aquells aspectes que necessites. Raó per la qual et comentarem alguns elements que poden beneficiar el desenvolupament del teu treball.
La tecnologia és d’ús obligatori dins del nostre sector. Això implica que hagis d’estar actualitzant contínuament els teus perfils en les xarxes socials, atès que siguis conscient que aquest mitjà és una bona via per a la captació de nous clients. Si posseeixes perfils en diferents plataformes, comptar amb una eina que et permeti gestionar-los de manera simultània, reduirà el temps que inverteixes en aquesta tasca. Per això, et recomanem Hootsuite. Has de saber que existeix una versió gratuïta i una altra de pagament. T’animem que la provis i decideixis el rang de funcions que necessites. A més, et permetrà comptar amb dades estadístiques.
En el nostre treball, és imprescindible no perdre cap trucada. Aquesta situació és molt habitual, atès que és altament probable que, mentre estem realitzant alguna visita, entri alguna trucada en l’oficina. Per a evitar que perdis clients i en el cas que no existeixi una persona que controli aquest aspecte, el millor és contractar un secretari virtual. Existeixen diverses empreses que ofereixen aquest tipus de serveis. Per tant, t’animem que valoris el que t’ofereixen i la despesa associada que comporta.

Finalment, sabem que una casa buida no sempre és l’objecte de desig dels nostres clients. Tot i que puguin observar perfectament la distribució de l’habitatge, resulta difícil imaginar com seria una vegada habitada. Per a això, pots fer ús de l’aplicació Ikea Plau, que permet incloure qualsevol moble del seu catàleg en una imatge que captis amb el teu telèfon. Segurament que et resultarà molt útil.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *