Consells perquè aconsegueixis augmentar la teva cartera de clients

Per al sosteniment de la teva immobiliària, existeixen un conjunt de qüestions a les quals has d’atendre. Una d’elles és mantenir actitud adequada, oferint un tracte pròxim però respectuosa a les persones que acudeixen física o telemàticament a buscar la teva ajuda. Una altra essencial, és l’increment de la cartera de clients que posseeixes, atès que, sense ells, el teu treball no té cap sentit.

Per a reforçar aquest aspecte, des de Apialia, et recordarem algunes estratègies que pots implementar perquè el teu immobiliària gaudi d’un bon estat de salut.

1. Aposta per la publicitat. Sabem que, si no estem a Internet, no som ningú. Com bé sabràs pots abonar una quantitat mensual als motors de cerca més utilitzats per a millorar el teu posicionament dins de la xarxa. D’aquesta manera, et podràs convertir en una de les primeres opcions que apareguin a qualsevol persona que requereixi llogar o comprar una propietat.

2. Xarxes Socials. Qualsevol persona posseeix un perfil en Facebook o Instagram. Si no tens un de caràcter professional, on donis a conèixer, no només les propietats que posseeixes, sinó també informació rellevant per als teus clients, és clar que tens una assignatura pendent. T’assegurem que obriràs una nova quota de mercat.

3. Deixa un espai per a comentaris. Estar en contacte directe amb els clients, permet que aquests valorin els teus serveis ja sigui, en la teva pàgina web o en alguna xarxa social. La possibilitat que potencials clients tinguin un coneixement més objectiu gràcies a aquests comentaris, pot funcionar com un factor positiu que els impulsi a sol·licitar els teus serveis. Per tant, crea espais neutrals perquè, el boca a boca, et permeti millorar la teva posició en el mercat. En aquest punt, recorda que no només poden fer valoracions positives. Les negatives poden servir-te per a implementar millores en el teu treball.

4. Fes-te visible en els portals immobiliaris. És una forma ràpida i eficaç d’aconseguir clients en un breu espai de temps. No obstant això, suposa una despesa extra que hauràs d’assumir. Si bé entenem que els resultats que obtens valen la pena.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *