Totes les App que no et poden faltar si pretens estar al dia

L’arribada del telèfon mòbil va revolucionar i va canviar radicalment les nostres vides. No ens imaginem fer res que no inclogui utilitzar el nostre dispositiu. Ja demanats menjar a domicili a través de les apps, comprem la nostra roba, consultem fins a a els nostres metges i, tot això, sense haver de desplaçar-nos a cap lloc.
Al marge de l’ús privat que puguis donar al teu mòbil, tenim clar que aquest pot convertir-se en una gran eina per al bon desenvolupament del teu treball. Per això, des de Apialia 2013, et recomanem que agafis el teu dispositiu de treball i comencis a descarregar-li les següents aplicacions.

Per començar, volem que t’aprofitis dels grans avantatges que t’ofereix Magic Pla. Has de saber que està disponible tant per a dispositius IOS com per Android. De manera que no tindràs cap tipus de problema per instal·lar-la. Aquesta aplicació et permet mesurar i crear plànols d’un immoble a partir d’un conjunt de fotografies que realitzis. Resulta ideal perquè podràs variar aquests plànols i incloure objectes o característiques que no estiguessin presents.

Una altre que pot venir-te bastant bé de cara a generar solucions ràpides, és STValora. Amb aquesta aplicació, aconseguiràs realitzar una taxació aproximada d’una propietat en funció del valor existent a la zona i les característiques concretes que introdueixis en el formulari que t’apareixerà. D’aquesta manera, podràs aportar-los als clients un preu orientatiu sobre el seu immoble. Si bé és cert que haurà de ser corroborat amb un taxador posteriorment. No obstant això, considerem que pot buidar dubtes inicials i d’aquí, la nostra recomanació.

Així mateix, una altra que ens sembla que té molt potencial, és el Simulador d’Hipoteques del Banc d’Espanya. Gràcies al seu ús i després d’emplenar un petit formulari, es pot conèixer el nombre de quotes que s’haurà de pagar per la compra d’un immoble, el tipus d’interès o l’amortització, entre altres qüestions.
Finalment, no oblidis descarregar Vitiro. Aquesta aplicació és autènticament genial. Et permetrà generar visites virtuals dels immobles que tinguis en cartera. Tan sol hauràs de realitzar fotografies de 360 graus per poder utilitzar-la.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *