Apunta’t al SIMA Tardor 2018 i catapulta la teva carrera professional

Tot i que, pràcticament, ens estem acomiadant de l’any, encara tenim temps d’aprofitar el que ens queda per potenciar la nostra carrera professional i aconseguir millores en el 2019. Amb tal objectiu, a Apialia 2013, considerem fonamental continuar el procés de formació que un bon assessor immobiliari necessita. D’aquí la importància d’assistir a congressos, jornades o xerrades relacionades amb el sector.

Una de les cites que no pots deixar passar és la del Saló Immobiliari Internacional Madrid (SIMA). Durant el mes de novembre, entre el 16 i 18, se celebrarà la seva versió tardorenca en el Pavelló 1 de la Fira de Madrid. La importància d’aquesta cita és evident, atès que suposa una fira immobiliària amb una gran oferta d’habitatges i productes relacionats.
Des del punt de vista professional, t’ho recomanem perquè és un espai on podràs interactuar amb altres sectors, conèixer les principals empreses en la matèria, accediràs a milers de compradors i tindràs contacte molts altres professionals. Per tant, és una oportunitat perfecta per incrementar la teva xarxa de contactes i crear noves línies de treball.

Si acudeixes, podràs visitar qualsevol dels seus expositors. Entre els quals estan fins ara confirmats es troben els de el Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid, el Consell General de Col·legis d’Administradors de Finques d’Espanya, Marina D´or, Observatori Immobiliari i moltíssimes immobiliàries destacades en el sector.

Quant als professionals amb els quals pots relacionar-te, tindràs l’opció d’interactuar amb múltiples perfils molt diferents.
Entre els seus passadissos trobaràs professionals de la banca, l’arquitectura, asseguradores, domòtica, interioristas, taxadors, decoradors i experts en reformes, entre molts uns altres. A més, podràs conèixer de primera mà els nous projectes emergents relatius a la primera i segon habitatge, oficines, industrial, retail, hotels o residències. Veuràs com en un parell de dies, notes l’increment que sofreixen els teus coneixements.

Tenint en compte tot l’exposat, t’animem al fet que t’inscriguis i acudeixis a aquest saló. A part de submergir-te més profundament en la teva professió, tindràs una excusa perfecta per pegar-te una escapada a Madrid i gaudir del seu ambient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *