Aprèn a oferir el que pot interessar

Apialia 2013, sabem que una de les claus per triomfar en la professió és ser capaç de realitzar un bon anàlisi dels teus clients. Moltes vegades, guiats per l’impuls més momentani i desitjosos de tancar una nova operació, passem per alt les necessitats reals que se’ns exposen o, fins i tot, arribem a tipificar malament a la persona que tenim enfront.
Com bé sabràs, les primeres impressions poden arribar a ser errònies. Per aquest motiu, t’aconsellem que, durant la teva primera cita amb el client, et paris a escoltar. Tracta de conèixer una mica d’ell: a què es dedica, què li agrada fer en el seu temps lliure, quant temps sol passar a casa, quin tipus d’immoble creu que necessita, etc. Amb tota aquesta informació, seràs capaç de realitzar una cerca molt més personalitzada i eficaç. De manera que, estem segurs que, entri de les opcions que li ofereixis, segur que hi ha alguna que li roba el cor.
No obstant això, també pot utilitzar la informació que et pot aportar el perfil que consideres que té. Per exemple: si és una noia jove que acaba d’incorporar-se al món laboral, que no té càrregues familiars i que passa poc temps a casa, un loft o un apartament pot ser una gran opció. Això també és vàlid per a parelles joves i persones recentment separades que no desitgen comptar amb moltes habitacions. No obstant això, si algun d’ells treballa des de casa, hauràs d’optar per habitatges més amplis on puguin establir la seva oficina. Els immobles amplis són l’opció més sol·licitada de les famílies, atès que van a requerir de més habitacions per poder situar a tots els integrants. No obstant això, generalment, les persones amb més anys els fills de les quals ja s’han anat de casa, prefereixen habitatges ben situats, de fàcil accés i de grandària mitjana. Com pots veure, aquests són possibles exemples que no has de prendre com a lleis. Sempre és necessari veure què és el que realment demanden perquè puguis satisfer els requisits que et sol·liciten. Així que, ja saps, para’t a escoltar i obtindràs un gran resultat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *