Incrementa els teus coneixements assistint al 48H Open House Barcelona

Sabem que pot resultar difícil marcar la diferència en el sector immobiliari. Els agents han d’estar en continu procés de formació i innovació per poder oferir uns serveis de major qualitat als seus clients. Això, lluny de resultar senzill, es torna en una activitat de difícil compliment. Si ja resulta complex tenir una vida amb el marge horari que ocupa la nostra activitat, gairebé que sembla impossible mantenir una formació contínua.

Lluny de generar-te major estrès, des de Apialia 2013, volem proposar-te una forma senzilla i divertida d’incrementar els teus coneixements en arquitectura. Raó per la qual t’animem a que assisteixis a la 48H Open House Barcelona. Aquesta activitat aquesta reglada per l’associació cultural que porta el mateix nom i pretén divulgar el patrimoni arquitectònic de la nostra ciutat durant el 27 i 28 d’octubre.

El funcionament és senzill. Durant el dissabte i el diumenge, s’establiran visites per més de 200 edificis. Aquestes edificacions, siguin del tipus que siguin, s’obriran al públic que podrà entrar i admirar-les tant per fora com per dins. Podràs trobar edificis que es troben situats en els sis districtes de la ciutat, com la fàbrica d'”Anís del Mono”, l’Ateneu Popular de Nou Barris o  La Model, entre molts altres edificis emblemàtics de Barcelona.

A més tindràs la sort de comptar amb l’inestimable col·laboració de molts arquitectes i persones voluntàries que aportaran els seus múltiples coneixements sobre aquestes edificacions. Durant les visites podràs gaudir de diferents tipus d’activitats.
No obstant això, el més representatiu i el que ens impulsa a proposar-te aquesta activitat, és la possibilitat de gaudir des de les ruïnes romanes fins a l’arquitectura contemporània, però sense oblidar els edificis d’estil gòtic, modern, neoclàssic o modernista que es troben inclosos en les visites programades. Així mateix, ens encanta el fet de que gaudeixis de les joies que nostra ciutat posseeix i que, amb una alta probabilitat, et pararàs a mirar-les quan passeges pels nostres carrers.
Finalment, comentar-te que l’activitat és gratuïta, si bé has de saber que pots accedir a una entrada VIP que implica un cost associat i uns avantatges diferents.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *