Utilitzar el vídeo per ensenyar immobles, indispensable en 2018

Vivim en una època en la qual és necessari mostrar als nostres clients potencials el màxim possible del nostre producte, i més, si com en el sector immobiliari el 98% dels primers contactes es realitzen a través d’Internet.
El vídeo és una eina des de l’any 2013 ha anat creixent i és un fenomen que, lluny d’esgotar-se, contínua la seva escalada. És el gran ganxo de la xarxa i no hi ha lloc que no els inclogui. Des de videos corporatius en pàgines de negoci, petits videos en diaris de notícies, esportius, i per descomptat les pàgines d’aterratge de promocions i comerços.
El sector immobiliari no és aliè a la utilització dels videos i tenir un canal de Youtube s’ha convertit en un gran aliat tant per ampliar el nombre de visualitzacions, com per millorar el nombre de visites a la nostra web i per tant el nostre posicionament online.
Recordem que són moltes les aplicacions incloses en els nostres propis telèfons que ens permeten realitzar ràpids enregistraments d’una qualitat acceptable, fins i tot, alguns aparells permeten l’enregistrament de vídeo en format 360º, la qual cosa augmenta la visió de detall i la sensació d’immersió en el que estem visualitzant.

Si tens un canal de Youtube és recomanable que utilitzis eines de narració, ajuda molt veure el vídeo i que l’usuari sàpiga exactament que està visualitzant, podem aprofitar-ho per parlar de les diferents habitacions, mostrar aquelles parts importants i no hem d’oblidar parlar d’acabats i materials.

Recorda abans de realitzar un enregistrament, endreçar al màxim l’habitatge, procura eliminar de l’enregistrament aquelles àrees que no siguin de gran interès i fes diferents proves per treure els millors plànols de l’habitatge. Que fem un vídeo no significa que hàgim de gravar-ho tot sense més, sinó que hem de posar especial èmfasi en les parts que poden aconseguir que aquest video acabi en una visita a l’immoble.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *