3 tecnologies que han canviat el món dels béns immobles

En l’actualitat, resulta difícil imaginar-nos algun aspecte de les nostres vides que no estigui incidit per les noves tecnologies. Definitivament, les aplicacions digitals han canviat totalment la nostra manera de gestionar, la qual cosa ha generat un gran canvi del paradigma.

El sector immobiliari no aliè a aquesta revolució tecnològica, doncs són centenars els mecanismes automatitzats que ara determinen fins i tot les formes de negociació. En aquest article t’expliquem alguns d’ells:

 

Visualització prèvia dels dissenys

El que una obra no hagi començat a construir-se, ja no és un obstacle per poder visualitzar tots i cadascun dels elements del seu disseny. Això es deu al fet que s’han posat a la disposició dels corredors immobiliaris les diferents eines de pre-visualització virtual. Aquestes aplicacions permeten mostrar l’aparença del disseny intern i extern a través d’ulleres de realitat virtual i altres vistes 3D.

Avantatges dels recorreguts virtuals

Moltes agències immobiliàries van decretar la fi del seu negoci amb el sorgiment dels recorreguts virtuals, que fàcilment haguessin pogut prescindir del corredor immobiliari. No obstant això, a APIALIA hem desenvolupat una complementació fascinant entre tots dos. Amb aquests mecanismes pots redissenyar el teu habitatge de manera virtual, fins i tot a llarga distància, al mateix temps que reps les assessories i suggeriments del corredor.

Signatura de negocis online

Sabem que el negoci immobiliari és una carrera de velocitat en la qual surt victoriós el més ràpid i el més fort. Per això la possibilitat de concretar negocis online resulta un gran avantatge per a alguns tipus d’inversors. Les noves plataformes digitals no únicament ofereixen la possibilitat de visualitzar amb antelació els habitatges que es van a adquirir, ja que també permeten reservar-les i signar els contractes via web.

Evidentment aquest tipus de negociació suposa els seus riscos. No obstant això, tot es tracta d’assegurar-se que s’estiguin utilitzant les pàgines oficials per a l’execució dels processos. De qualsevol manera, sempre resulta convenient demanar l’assessoria dels diferents experts immobiliaris, com nosaltres en APIALIA, per descartar qualsevol risc d’estafa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *