Aprèn a negociar amb el teu inquilí i evita problemes amb les factures de serveis

Les interaccions humanes sempre són complicades i les relacions entre propietaris i inquilins encara ho són més. El debat entre els drets i deures de cadascuna de les parts en una relació d’arrendament mai ha cessat. No obstant això, malgrat tot, hi ha possibilitats de portar una bona relació de lloguer, únicament és necessari establir les condicions i posar les cartes sobre la taula.

Situació dels arrendataris a Espanya

El preu de l’habitatge cada vegada creix més,de la mateixa manera que ho fa el preu de l’Euribor i, per tant, de les hipoteques. Això ha generat també un augment notori dels arrendaments, sobretot en la població jove que està amb prou feines intentant independitzar-se. L’augment dels lloguers ha portat també un creixement en els problemes entre els qui lloguen i els propietaris, per la qual cosa moltíssimes empreses de serveis han posat opcions sobre la taula per a la solució.

Què ocorre amb el pagament de la llum i del gas?

En general, solen existir confusions en relació a atorgar responsabilitats de qui li corresponen els pagaments dels diferents serveis. Ocorre en centenars d’oportunitats, que l’arrendatari es queda sense servei elèctric per no tenir accés a les factures, o s’excusa en això per fer que els propietaris s’encarreguin del pagament.

Així que per evitar malentesos amb aquestes situacions, diverses companyies de llum han desenvolupat aplicacions per permetre als propietaris obrir un compte restringit exclusivament perquè l’inquilí vegi les despeses que ha de cancel·lar.

Les agències que inclouen llum i gas també han fet el seu propi amb el pagament del gas, que també suscitava les mateixes dificultats. Aquest mecanisme de pagament suposa un gran avantatge inclusivament en termes de comoditat i rapidesa, ja que pot ser efectuat per mitjà d’una aplicació online que evita qualsevol tipus de desplaçament a les oficines o la despesa de material físic com a suport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *