Consells per afrontar la venda del teu habitatge

Quan ens disposem a vendre un habitatge, en moltes ocasions, aquest procés no és res senzill. Sobre tot si és la primera vegada que anem a realitzar aquest tipus d’operació. La inexperiencia dins del mercat de la compravenda, ens pot arribar a endarrerir l’accés als clients i, inclusivament, entorpir l’èxit d’aquesta transacció.

Encara que el sector immobiliari s’està reactivant en els últims temps, molts propietaris aprofiten per inflar el preu de l’habitatge que volen vendre. Quan decidim estipular un preu més alt del que realment podem sol·licitar, estem limitant les nostres opcions. Avui dia, podem obtenir informació bastant veraç, fent ús dels mitjans electrònics dels quals disposem. De manera que, ràpidament, els nostres possibles compradors, podran realitzar una comparatives de preus.

Si mantenim aquest preu, dilatarem el temps de venda. De manera que, conrearem la idea que, si porta tant temps sense vendre’s, això serà per algun motiu. Per evitar això s’ha de ser realista en els nostres interessos i adaptar els preus al mercat objectiu.

Una altra de les coses que s’ha de tenir en compte és que, un pis reformat té més possibilitats de vendre’s que un altre que no ho està. Per aquest motiu, l’aconsellable és mostrar l’habitatge en el millor estat possible i si fos necessari, reformar, prèviament, aquelles zones que la necessitin.

Una vegada preparada la casa, ens posem de ple en el procés de venda. És necessari dedicar-li temps a aquesta activitat, atès que els possibles compradors requeriran d’un horari flexible per poder visitar la propietat. Si el nostre treball ens limita les hores a les quals pots atendre als que et contactin, és molt possible que perdis més d’una visita. Per a això és aconsellable o disposar d’una persona de confiança que pugui ensenyar l’habitatge quan no ens sigui possible estar, o el contractar a professionals adequats en aquesta matèria perquè realitzin aquesta tasca. Una dada que està demostrada, és que la majoria de les vegades, el primer interessat a comprar l’habitatge és el millor comprador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *