Decora una habitació juvenil sense morir en l’intent

El primer repte que hem d’enfrontar a l’hora de decorar l’habitació d’un adolescent és la guerra dels colors, ni blau ni rosa, els teus fills apostaran per colors neutres i tons com els negres, grisos i vermells, ja que li donaran un aire contemporani.

Quan preparis la decoració del teu immoble, tingues en compte que el llit ha de ser el protagonista per sobre de tot.

Des dels 12 anys d’ara endavant, l’habitació es converteix a la zona prioritària de la casa, és el refugi del teu adolescent i la major dificultat per a la seva decoració és aconseguir equilibrar amb estil alguna cosa que ni ells mateixos tenen encara present. Pel que hauràs de marcar-te tres objectius i assumir que la personalitat de l’habitant farà la resta.

 

  • El llit: Com hem dit és el centre absolut del seu univers, damunt del llit es llegeix, es veuen les sèries, dorm i per molt que barallis en ocasions, fins i tot, la utilitzen per menjar. Per tant, pensa en un llit gran, oblida’t dels llits individuals i dóna-li l’espai que necessita. No dubtis a posar un gran llit i tingues en compte que voldrà que amics seus es quedin a dormir, així que si disposes d’espai, proporciona-li un sofà llit o un llit niu amb un somier.

 

  • Llibertat d’expressió: Voldran posar el seu estil a tot, així que procura deixar les parets sense moltes limitacions, és el moment fan per excel·lència, així que la teva decoració haurà de trobar l’equilibri amb aquest poster de Metallica o de Stranger Things que tant li agrada. Sobretot, fes que senti la cambra com la seva habitació, d’aquesta manera aconseguiràs que es senti bé al seu espai.

 

  • Zona d’estudi i magatzematge: Encara que el llit faci de vegades de zona d’estudi, hauràs de proporcionar-li un espai en el qual pugui estudiar o jugar al PC, una taula i una cadira còmodes. Recorda, que a més d’això hauràs de donar-li espai per guardar tots els seus tresors, des de pilotes de futbol fins a un kit de maquillatge que no para de créixer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *