Com crear el millor logotip per a la teva agència immobiliària

Sempre s’ha repetit que una imatge val més que mil paraules i, certament, sembla ser així. Almenys quan parlem del logotip de la nostra agència. Després de tot, aquest, és la cara de la nostra marca i per fortuna o per desgràcia, serà el primer que les persones recordin en pensar en nosaltres. Això planteja, que l’obtenció d’un bon logotip sigui un veritable repte, doncs pot resultar complex reflectir tota la identitat d’una empresa en només una imatge.

A més, existeixen certes convencions sobre el que un logotip ha d’incloure. Per exemple, un bon logotip per excel·lència és fàcil de recordar. És necessari que sense importar on es vegi, la persona que ho faci reconegui clarament la marca a la que fa referència. Per aconseguir-ho, el logotip ha d’expressar l’essència d’aquesta, però, a més, ha de distingir-se de la competència i estar construït a partir de línies simples. Això, no és tan senzill d’aconseguir, per això, en aquest article et donem alguns consells per aconseguir el logotip perfecte.

 

Evita els llocs comuns

Un logotip parteix d’una iconografia que ha de representar de la forma més simple, l’àrea que treballa la marca. No obstant això, no per això hem de tenir un logotip amb la imatge d’una casa, pel fet de ser una agència immobiliària. És molt probable que la major part de la competència, hagi recorregut a alguna cosa similar. Busca altres imatges d’aquest àmbit o intenta reflectir els valors corporatius de la teva agència.

No siguis críptic

Evita les idees o conceptes complicats. Ser original no és una llicència per dissenyar un logotip complex o difícil d’entendre. La millor forma d’avaluar un logotip és provar si altres persones ho entenen a primera vista, si no és així, no està funcionant.

Menys és més

En el cas dels logotips, el més intel·ligent és recórrer a la simplicitat. Les siluetes que es reconeixen ràpidament, les línies simples i les idees clares són els millors elements és aquests casos.

Arrisca’t

Encara que soni una mica contradictori, ser senzill no vol dir ser avorrit. Un logotip que manqui d’interès visual no aconseguirà calar en la memòria dels nostres clients potencials. Busca diferenciar-te i generar impacte amb idees noves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *