1 de cada 3 espanyols voldrà comprar un habitatge en 2018

Recentment ens fèiem ressò d’aquesta dada: 1 de cada 3 espanyols vol comprar-se un habitatge en 2018, alguna dada tremendament bona per a tots aquells que volen posar un pis a la venda.

Aquestes dades ofertes per Helpmycash.com revelen que hi ha un gran sector de la població interessat en la compra venda, la qual cosa realça la idea que en 2018 el sector immobiliari anirà afermant-se encara més i presentant signes de recuperació.

Aquesta gran quantitat de possibles compradors es veurà recolzada per la tendència bancària de consolidar les hipoteques a termini fix, emparada en a la nova llei hipotecària, aprofundint en l’esforç que el sector bancari està fent perquè els nous compradors d’habitatge prefereixin aquest tipus d’hipoteques, més segures en el llarg termini ja que no varien de preu.

Una altra dada reveladora, és que d’aquest gran percentatge d’espanyols que busquen habitatge, seran les persones entre 26 i 35 anys els que més interès tenen a adquirir un habitatge, en contraposició a les persones majors de 46 anys, que tendeixen a deixar de buscar un pis en propietat ja que veuen molt difícil trobar un banc que vulgui concedir-los una hipoteca.

Aquesta notícia és d’especial rellevància per als venedors de pisos, ja que si el segment més interessat en un primer habitatge és el d’edat comprès entre 26 i 35 anys, els propietaris han d’esforçar-se en què la seva oferta sigui atractiva i això implica immobles amb escassa o nul·la necessitat de reforma, i certificació energètica favorable.

Per tant 2018, ve carregat de bones notícies en el què el mercat immobiliari es refereix, i s’espera que tant oferta com a demanda es regularitzi, esperant sobretot la demanda (els compradors) que l’oferta d’immobles guanyi valor, ja que moltes persones que busquen habitatge troben que l’oferta disponible no els satisfà, ja no només per preu, sinó també per la qualitat.

En tant a aquesta demanda d’immobles pugi, les persones amb un pis de 3 dormitoris de nova construcció seguiran tenint el model d’habitatge més demandat del mercat, i seran les primeres persones als quals siguin adquirides els seus habitatges per part d’altres compradors.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *