Què s’espera aquest 2018 per als venedors d’habitatges

Al tancament de 2017 el mercat immobiliari ha mostrat un bon signe de recuperació, i han estat nombrosos els mitjans que s’han fet ressò de la notícia que a Espanya les xifres del mercat immobiliari s’estan de nou estabilitzant, col·locant als propietaris d’immobles en un moment òptim per vendre ja que hi ha una gran demanda creixent.

Tot apunta que aquest nou any, els compradors de pisos més habituals seran parelles amb fills entorn dels 40 i 45 anys, i el tipus d’habitatge més demandat serà el pis de nova construcció de tres dormitoris.

L’obra nova també té un interessant comportament, ja que es pronostica que seguirà sent l’objectiu preferit del comprador nacional, mentre que els estrangers seguiran comprant habitatges de segona mà, que normalment usaran com a segona residència.

Hem esmentat que pel que fa al tipus d’habitatge, el model més demandat serà el de pis de tres dormitoris, però també els àtics seguiran sent una dels estels del mercat immobiliari. Els àtics tenen l’avantatge que el seu preu no decau i hi ha molt poca oferta d’aquest tipus d’habitatge, per la qual cosa sol ser un tipus de casa molt desitjada.

En aquest any nou entrant se segueix consolidant la tendència DIY en decoració, i cada vegada els compradors valoren més la singularitat d’un espai, per la qual cosa en aquest 2018 els compradors d’habitatge anteposaran en les seves cerques a aquells immobles que els resultin únics, per la qual cosa els venedors tenen l’obligació d’informar-se sobre què busca la gent avui dia i preparar bones fotos per atreure potencials interessats al seu habitatge.

Pel que fa als bancs, aquests seguiran amb la tendència a no oferir hipoteques al 100%, per la qual cosa com a venedors d’habitatge hem de saber que la persona que vulgui accedir a un pis, haurà de tenir estalviat gairebé el 20% de l’import total que demanem per la seva venda.
Amb aquestes tendències, s’espera que 2018 segueixi consolidant-se la venda d’immobles i que els venedors d’habitatge podran vendre-les a un preu raonable, tenint a més en compte que a l’estiu, o amb l’arribada de la calor, és quan les vendes d’immobles es disparen en la península.как выбрать недорогой ноутбуктц квадрат в москвепоставщики одежды для интернет магазина из китая

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *