5 recomanacions per empaquetar la teva mudança

És comú que la mudança sigui un d’aquests malsons que semblen no acabar. Sol succeir que estem impacients per habitar el nou espai, no sabíem que teníem tantes coses (sí, és una veritable sorpresa en empaquetar) i s’acaba convertint en una activitat summament cansada. Si no tenim l’ajuda de persones que gestionin l’empacat i l’embalatge, pot ser molt pitjor, sobretot si no tenim consciència d’ordre, classificacions i suports correctes per poder sostenir tot el que hem de traslladar. Per aquesta raó, hem seleccionat cinc recomanacions perquè puguis protegir els teus béns més preuats, els empaquetatges amb èxit i així puguis acabar amb satisfacció el teu procés de mudança.

Les caixes són les principals contenidores

En una mudança, la millor eina són les caixes de cartró, doncs en elles podràs emmagatzemar gran quantitat d’objectes. No obstant això, encara que tinguis caixes molt grans, el més recomanable és que no les omplis de manera que quedin molt pesades, ja que serà molt difícil traslladar-les. També és important que et recolzis amb el paper periòdic, el plàstic de bombolles i altres materials per protegir aquestes pertinences més vulnerables.

Les bosses t’ajudaran

Encara que les caixes semblen ser les preferides, les bosses grans també seran una ajuda inestimable a l’hora d’empaquetar. Dins d’elles podràs portar roba i tots els tèxtils que portis amb tu (com a canvis de llit, cortines, catifes, entre d’altres).
Recorda no introduir objectes afilats.

Classifica les teves pertinences

Si classifiques les teves pertinences després d’haver-les empacat i segellat –després d’haver ordenat tots els articles i objectes en comú, per descomptat-, tindràs un gran avantatge al moment d’ordenar les teves pertinences al nou espai. No oblidis col·locar en quina habitació anirà cada caixa o borsa i què contenen!

Identifica els articles fràgils

Quan deleguem la responsabilitat al camió de la mudança perquè traslladi les nostres caixes i borses, hem d’avisar i identificar quins són els paquets que contenen articles fràgils. Abans d’empacar-los, és convenient que s’emboliquin en paper diari o plàstic de bombolles.

No classifiquis els objectes amb cinta adhesiva

Per identificar les teves pertinences amb cinta adhesiva, el més segur és que acabis deixant rastres desagradables. No et recomanem fer-ho!чистка камня ультразвукомтемная помадабланк справка в бассейн

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *