Coneixes la decoració Hygge?

Des de fa alguns anys, existeix un estil decoratiu que realça “l’entorn acollidor” com el nucli d’una proposta estètica. Els creadors d’aquest corrent visual i sensorial són els oriünds de Dinamarca, el país més feliç del món segons enquestes internacionals. Les principals premisses d’aquesta filosofia decorativa donen valor als petits detalls, fomenten l’alegria, cuiden les celebracions tradicionals familiars i aprecien el gaudi de la solitud. El Hygge –pronunciat com Hugga-, més que un estil decoratiu és un estil de vida que molts han donat un lloc en la seva llar; l’objectiu principal és gaudir profundament la casa que habitem i crear aquests petits espais que donen calidesa i sentit a les nostres vides. A continuació, et donarem cinc consells perquè puguis alçar el Hygge als teus espais íntims i familiars.


Un estil simple i monocromàtic

A l’hora de pintar les nostres parets, una de les premisses del Hygge és que sempre es busqui l’harmonia, ja que es pot sostenir i accentuar qualsevol detall que demostri personalitat. Pots triar una proposta monocromàtica basada en colors neutres i crear senzills contrastos tonals.

Aposta per la llum natural

Una de les accions que més donarà base a aquesta calidesa i comoditat que cerques és que obris les finestres a la llum natural. Pots recolzar això amb elements més orgànics i místics, com la llum del foc que proporciona una fogata o la il·luminació tènue de les veles.

Fes una oda a la comoditat

Pots utilitzar coixins, llençols, o qualsevol element que et faci sentir còmode i feliç. I no oblidis que el teu llit ha de ser un santuari de la comoditat!

Crea un espai per compartir amb els teus

Alguna cosa que ressalta aquesta filosofia de vida és la importància de compartir temps de qualitat amb els nostres.
Per això, cal que tinguis un espai dissenyat especialment per a aquests moments familiars, pot ser una taula rodona per gaudir de deliciosos esmorzars familiars o un lounge on puguis compartir amb els teus amics després de la jornada laboral.
справка 082прокурор Данильченко Юрий Александр Фильчаков Васильевич

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *