Canvi de pany pas a pas

Moltes persones, després de realitzar un lloguer d’immobles o una compra d’immobles, s’adonen que se sentirien molt més segurs si canviessin el pany perquè moltes vegades es desconeix als anteriors inquilins. Aquesta és una forma d’evitar que uns altres puguin accedir al nostre habitatge sense cap tipus de problema.

Aquest article t’explica com canviar el pany de l’habitatge en uns còmodes passos.
Canvi de pany pas a pas:

 

Compatibilitat
Abans d’aventurar-nos a comprar un nou pany convé desmuntar l’anterior per adquirir, en la mesura del possible, un pany que tingui les mateixes característiques geomètriques. Encara que això pugui semblar una idea una mica pelegrina, si aconseguim una exactament igual a l’anterior en dimensions, el muntatge es facilitarà enormement.

Desmuntatge del pom
En la majoria dels panys el primer que cal fer és desmuntar el pom situat a l’interior de l’habitatge. La majoria dels poms disposen d’un petit botoncito que si ho pressionem ens permet extreure-ho sense major complicació.

Una vegada extret el pom, es pot extreure el plançó que connecta amb l’interior del pany.

Extracció del pany
Normalment, els panys van cargolades a la porta a través de la platina que està situada sobre el pestell. Sol ser tan senzill com descargolar uns quants cargols perquè el conjunt del pany s’extregui amb facilitat.
Compra del nou pany

Una vegada que hem aconseguit extreure el pany haurem d’acudir a una ferreteria experta en sistemes de seguretat perquè ens proporcioni un altre pany amb les mateixes característiques.

Muntatge
Una vegada aconseguida el pany, el muntatge és tan senzill com el desmuntatge que acabem d’explicar.

Com a conclusió podem dir, que seguir aquest procediment ens pot estalviar uns bons euros en mà d’obra.Олександр Васильович Фільчаковпрокурор Фильчаковзаказ контейнера для переезда ржд

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *