Com preparar el teu pis per al lloguer d’estiu?

Si tens un pis o casa d’estiu, t’aconsellem algunes coses perquè estigui perfecte i els teus propers hostes repeteixin segur.

El primer que has de veure és el preu que li posaràs, ha de ser competitiu perquè a les persones els interessi quedar-se. Com saber quin és el preu ideal? Cerca als diferents portals d’internet de lloguer d’habitatges i segons les característiques que tingui. Busca un que se sembli en zona i grandària, i aquí tens el preu ideal. Recorda que has d’estar en la mitjana.

Estar en la mitjana no significa passar desapercebut. Per no passar com un pis més has de prendre unes bones fotos i descriure amb característiques reals el pis. No importa que no siguis professional de la fotografia, les fotos són importants. Ni se t’ocorri publicar fotos borroses, ni de coses brutes o que mostrin alguna cosa que no té el teu pis, perquè l’hoste, tard o d’hora, ho sabrà. Publica amb les teves millors fotos.

Les característiques d’aquest pis són essencials. Vols que es quedin en el teu pis?, doncs, ven-ho com el millor pis d’estiu, sempre que sigui veritat. Indica la distància a la platja i llocs turístics i també què es pot trobar a prop: tendes, centres comercials o altres llocs d’importància. No oblidis que és el millor pis del món.

Dins del pis ha d’haver-hi algunes coses bàsiques com a oli, cafè, sucre, paper higiènic, etc. Assegura’t que tot estigui impecable. Sabem que quan millor sigui el servei millor serà l’experiència, per això ofereix al teu hoste les comoditats que estiguin al teu abast. Proporciona wifi o jocs, aquestes coses marquen una gran diferència enfront dels altres pisos.

A l’hora que una persona et contacti per quedar-se en el teu pis, deixa tot per escrit, no voldràs dolents entesos.
Deixa les regles molt clares, com si no permets mascotes o cigarret i estableix el nombre de persones permeses en el pis. Amb aquests consells ja estàs llest per fer el contacte i lliurar les claus.

Això no acaba amb les claus!, hauràs de donar atenció per si necessiten alguna cosa. I finalment, si estàs en alguna pàgina, demana’ls que deixin una bona referència i t’assegurem que serà el millor pis d’estiu.леноа руспиннинг фидерApple iPad Pro 9.7″ Wi-Fi + LTE 128GB Space Gray

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *